Hoe maak je een langwerpige plantenbak voor buiten?

Deze houten bloembakken zijn een echte musthave in elke tuin of op elk terras.

Door de verschillende formaten bloembakken is er altijd een bloembak die perfect aansluit bij uw wensen.

Deze bloembakken kunt u maken met verschillende houtsoorten en in verschillende patronen zoals rechte bloembakken, staanders of vierkante bloembakken van eiken, grenen, hardhout, sparren, iepen, boom …

langwerpige plantenbak

The Standing zuilbloembak heeft een lengte van 685 mm, een breedte van 625 mm en een variabele hoogte van 1100 of 1500 mm. Rechte plantenbakken kunnen ook in verschillende maten worden gemaakt.

U heeft de keuze tussen een lengte van 780 of 1 65 mm, een breedte van 390 of 625 mm en een hoogte van 00 of 630 mm.

De vierkante houten bloembak, die je ook zelf kunt maken aan de hand van bouwtekeningen, heeft een luxe afgewerkt frame en is 600 mm lang en breed en 500 mm hoog.

Wil je een houten plantenbak maken voor op de steiger?

Dus doe het zelf met bouwtekeningen bloembak!

Eigenlijk mag een mooie houten plantenbak niet ontbreken in onze tuin of op ons terras.

Zeker als je deze zomer je tuin of tuin een heel andere uitstraling wilt geven, is het maken van je eigen houten plantenbakken een goed idee.

langwerpige plantenbak voor buiten maken

Veel mensen denken dat het heel moeilijk is om met de hand een bloembak van troshout te maken, maar dat is helemaal niet zo.

Het maken van een houten plantenbak is erg leuk en dankzij de gedetailleerde stap-voor-stap tekeningen van de bloembakconstructie is dit doe-het-zelf project ook geschikt voor beginners. Natuurlijk zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij het bouwen van een bloembak, maar daarover vertellen we je in dit artikel.

Er zijn verschillende soorten houten plantenbakken die je zelf kunt bouwen.

Wil je je eigen mooie boomstandaard maken met houten wielen voor steigers?
Alles is mogelijk. Je kunt natuurlijk van elke houtsoort je eigen bloembak maken, maar trusshout is een van de meest voorkomende houtsoorten die we tegenwoordig kennen.

Geen wonder dat dit hout makkelijk te verwerken is en een landelijke sfeer geeft op je terras of in je tuin. Direct aan de slag en een houten trellis maken? Dus lees snel verder.
DIY Houten Rolsteiger
Natuurlijk is er niets leukers dan in het voorjaar je tuin of tuin te kunnen decoreren met prachtige, kleurrijke potplanten. Als je besluit om je eigen houten plantenbak op wielen te maken, heb je ook de mogelijkheid om de plantenbak te verplaatsen en zo elke keer een andere sfeer op je erf te creëren.

Een houten boomstandaard op wielen maken is eenvoudig met constructietekeningen die u hieronder kunt downloaden.

U bespaart ook veel geld als u uw eigen houten schilderijsteiger maakt. In grotere tuincentra heeft u wellicht al eens gekeken naar de prijs van een houten plantenbaksteiger.

Mooie langwerpige plantenbakken maken

U zult geschokt zijn dat deze prijzen zo hoog zijn.

Dit is nu niet meer nodig en je kunt je eigen houten boomstandaard op wielen maken zonder honderden dollars uit te geven. Op de bouwtekening van een verrijdbare plantenbak staat precies welke stappen u moet volgen en waar u op moet letten als u van steigerhout een plantenbak op wielen wilt maken.

Ook heb je alle lijsten met zagen die geschikt zijn voor een plantenbak, en weet je welke materialen je nodig hebt en het beste kunt gebruiken.

De juiste maat plantenbak maken

Als u uw eigen plantenbak wilt bouwen, is een bouwplan essentieel. Het is natuurlijk zonde van de tijd en het materiaal als je zelf een plantenbak moet maken, de maat is niet goed of naar wens.

De exacte afmetingen van de houten plantenbaksteiger kunt u natuurlijk zelf bepalen en dit is ook afhankelijk van de ruimte die u ter beschikking heeft.

Met een houten plantenbakplan weet je zeker dat je doe-het-zelf plantenbak een succes wordt en kun je de hele zomer genieten van een terras of een kleurrijke tuin. Drainage vanaf de plantinstallatie is ook belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat de planten in de houten plantenbak te nat worden, bijvoorbeeld door regen.

Hoe je een waterdicht houten trellis maakt en hoe je de houten plantenbak goed afwatert, leer je in de constructietekeningen die je hieronder kunt downloaden. Daarom is het maken van een plantenpot met de juiste maat zeker niet moeilijk en kost het niet veel tijd.

Buitenplanten langer laten groeien?

Met dit leuke doe-het-zelf-project kun je je tuin een heel andere uitstraling geven en deze keer op keer transformeren door je eigen plantenbak op wielen te maken.

Wil je weten hoe je een houten plantenbak maakt? En wil je meteen aan de slag?

meer info, klik hier >>

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.