Hooiruif met dak maken – Download Direct de Bouwtekening met zaaglijst: https://www.doehet-zelver.nl/klik-hier-en-download-bouwtekeningen

Deze mooie hooiruif voor paarden, herten of andere dieren is een uitkomst voor elke stal of weide. Met deze hooiruif heb je de mogelijkheid om altijd droog en zandvrij te kunnen voeren. Deze hooiruif die je zelf kan maken aan de hand van de bouwtekening, heeft gekruiste poten en een waterdicht dak.

Zo weet je zeker dat het voer ook daadwerkelijk droog blijft. Je kan deze staande hooiruif gebruiken voor in de wei, maar ook voor in de stal. De verschillende afmetingen van deze hooiruif maakt dat mogelijk. De grote hooiruif heeft een hoogte van 2200 mm en een breedte van 1550 mm. De kleine variant van deze hooiruif is iets minder hoog met een afmeting van 1800 mm.

Door het gebruik van douglas hout is deze hooiruif makkelijk zelf te maken. Het dak is gemaakt van watervaste plaat. De bouwtekening voor deze hooiruif is voorzien van complete zaaglijsten, en een handige materiaal lijst zodat je precies weet wat je allemaal nodig hebt als je deze hooiruif zelf wil gaan maken.

hooiruif paarden en schapen bouwtekening nodig?

Hooiruif voor paarden zelf maken? Erg goed idee! In dit artikel vertellen we jou precies hoe jij een hooiruif voor paarden zelf kan maken, en waar je op moet letten tijdens het bouwen van dit leuke en nuttige doe het zelf project. Natuurlijk kan je hieronder de hooiruif bouwtekening downloaden zodat je direct aan de slag kan.

Als je zelf in het bezit bent van een paard, dan wil je natuurlijk alleen het allerbeste. Nu de herfst en de winter weer voor de deur staan lopen veel paarden eigenaren tegen een probleem aan met het voeren van het paard, welke grote gevolgen kan hebben voor de gezondheid van jou geliefde viervoeter.

Veel mensen staan er niet bij stil, maar een paard is een gevoelig dier wat behoefte heeft aan een goede kwaliteit hooi. In de herfst en de winter is het niet zo vanzelfsprekend dat het hooi van goede kwaliteit blijft, als we dit willen voeren op de weide of in de paddock.

Voer je hooi vanaf de grond dan zal het paard ongemerkt veel zand binnenkrijgen wat grote gevolgen zal hebben voor zijn darmfunctie, met koliek als gevolg. Een hooiruif voor paarden zelf maken is dus niet alleen heel erg leuk om te doen, maar ook nog eens erg functioneel en nuttig.

Met de bouwtekening voor een hooiruif voor paarden die je hieronder kan downloaden, kan jij zelf een hooiruif voor jou paard maken, en dat is helemaal niet zo moeilijk als dat je misschien wel dacht. In dit artikel vertellen we jou alles over het zelf maken van een hooiruif voor paarden, en geven we jou een aantal bruikbare tips voor het voeren van hooi in de winter.

#hooiruif #downloadtekening
#bouwplannen #bouwprojecten #bouwtekeningen #klussen #doehetzelver #doehetzelf #downloaden

Hooiruif met dak maken – Download Nu – Klik op de link: https://www.doehet-zelver.nl/klik-hier-en-download-bouwtekeningen

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.