Wil je je eigen houten hondenbed hondensteiger maken?

U kunt het vanaf nu zelf doen. Je hoeft geen ervaren vakman te zijn of het zelf te doen om je eigen hondenmand te maken. Het enige wat je nodig hebt is een duidelijke stap-voor-stap bouwtekening om een ​​houten hondenmand te maken.

Als je je eigen houten hondenmand wilt maken, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Waar je op moet letten bij het bouwen van een hondenmand lees je verderop in dit artikel. Als hondenbezitter wilt u natuurlijk het beste voor uw hond en wat is er nu leuker dan het zelf te kunnen.

In deze tekening voor een hondenmand lees jij precies welke materialen jij nodig hebt

Met het bouwplan van de hondenbed koopt u al snel de mooiste mand voor uw trouwe viervoeter.

DIY houten hondenmand

Een houten hondenmand maken is niet zo moeilijk als u denkt. Er zijn echter een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je je eigen hondenmand wilt maken van houten steigers. Denk bijvoorbeeld aan de houtsoort die je kiest voor de hondenmand die je gaat maken.

Welke houtsoorten geschikt zijn voor het maken van hondenmanden leest u in de overzichtelijke constructietekeningen voor hondenmanden die u hieronder kunt downloaden. Het is belangrijk dat het hout dat u van plan bent te gebruiken om uw hondenmand te maken, goed geschuurd is en dus vrij van spanen.

U kunt het hout van de hondenmand natuurlijk zelf schuren, maar om tijd te besparen kunt u ook kiezen voor de houtschuurmethode van een timmerwerkplaats. Deze plaatsen beschikken vaak over geavanceerde machines, waardoor u veel tijd bespaart zodat u snel aan de slag kunt met het maken van hondenmanden van steigerhout.

Steiger is een gemakkelijk te bewerken houtsoort die ideaal is voor het maken van hondenmanden. Natuurlijk zijn er nog vele andere houtsoorten waaruit je kunt kiezen voor hondenmanden, die je allemaal terug kunt vinden in de bouwtekeningen van je hondenmand.

Wil jij zelf een hondenmand van steigerhout maken

Houten hondenbed maken

Natuurlijk wilt u het beste voor uw hond, dus u wilt dat uw hond niet alleen de beste hondenmand of hondenmand van hout krijgt, maar ook een veilige hondenmand. Zelf een houten bed of hondenmand bouwen is niet meer moeilijk.

Het hondenbed moet enkele centimeters van de grond worden geplaatst om te voorkomen dat de hond wordt opgesteld. Hoe hoog het inlaatniveau van de hondenmand moet zijn, kunt u ook lezen in de Hondenmand Constructie Tekeningen, die u hieronder kunt downloaden.

Hondenmand maken van pallets

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw eigen hondenmand te maken van houten pallets of van pallets. Pallethout is meestal niet duur in aanschaf en het geeft je de mogelijkheid om zelf een goedkoop houten bed te maken.

Als je erover denkt om je eigen houten hondenmand te maken, dan heb je waarschijnlijk wat geld uitgegeven aan het kopen van een houten hondenmand, je zult merken dat het kopen van een houten steiger voor de hondenmand behoorlijk duur is.

Met de bouwtekening voor een hondenmand kan jij straks zelf de aller mooiste hondenmand zelf maken

Maak je eigen hondenbed van pallets

In de meeste dierenwinkels kost een houten hondenmand al snel honderden dollars. Nu kunt u dit geld besparen doordat u uw eigen hondenmand kunt maken van houten steigers aan de hand van duidelijke stap-voor-stap bouwtekeningen van de mand of hondenmand.

In deze tekening van een hondenbed lees je precies welke materialen je nodig hebt als je een houten hondenmand wilt maken en hoe je zelf de beste hondenmand kunt bouwen. Je hond zal je dankbaar zijn!

meer info, klik hier >>

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.