Broeikas maken – Download Direct de Bouwtekening met zaaglijst: https://www.doehet-zelver.nl/klik-hier-en-download-bouwtekeningen

Kweekbak
Een kweekbak vult het gebruik van een kas perfect aan. Forceer in de lente jonge planten met de kweekbak. Zet een kweekbak over je moestuin of MeterMoestuin en bescherm je planten in hun eerste stadium. Zo ontstaat een koude bak waarin je planten beschut opgroeien. De bak bestaat uit een aluminum frame met plastic delen.

Tunnelbogen
Of bescherm je planten met folie en tunnelbogen. Span moestuinfolie over de tunnelbogen. Dat zijn gebogen beugels van ongeveer 2,5 meter lang. De bogen passen over je moestuin en MeterMoestuin. Als je ook de uiteinden dichtmaakt, is het klimaat onder de folie erg gunstig voor een snelle, gezonde groei en zijn je planten beschermd tegen insecten. Til de folie een stukje op om je planten te verzorgen.

Folietunnelkassen
Folietunnelkassen zijn gemaakt van aluminium profielen met sterke folie eroverheen gespannen. Deze kas is erg licht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Hoge tunnelkassen zijn geschikt voor hogere gewassen zoals tomaten en aubergines. Heb je een groentenbed? Gebruik dan een lage, smalle tunnelkas. Kweek met een tunnelkas in de volle grond, bloempotten of bloembakken.

Muurkas
Een muurkas heeft als belangrijkste eigenschap dat je heel makkelijk op een klein oppervlak, grote planten kweekt. Een muurkas is ideaal als je een muur of gevel hebt die op het oosten of westen is gericht. Gebruik de muurkas als bescherming of kweekruimte. Een muurkas is in de winter warmer dan een vrijstaande kas en daarom heel geschikt voor het overwinteren van je planten.

#broeikas #downloadtekening
#bouwplannen #bouwprojecten #bouwtekeningen #klussen #doehetzelver #doehetzelf #downloaden

broeikas maken- Download Nu – Klik op de link: https://www.doehet-zelver.nl/klik-hier-en-download-bouwtekeningen

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *