Deze geweldige schuifdeur trekt echt de aandacht van elke kamer in je huis.

Heeft u bijvoorbeeld niet genoeg ruimte voor een openstaande deur? Dan is deze schuifdeur precies wat u zoekt. Een houten schuifdeur ziet er niet alleen geweldig uit, maar geeft ook meteen een warme en landelijke sfeer aan bijvoorbeeld je woonkamer of keuken.

Je kunt deze schuifdeur zelf maken van verschillende houtsoorten, om degene te kiezen die het beste bij je interieur past.

Je kunt deze schuifdeur zelf maken van douglas, hardhout, sparrenhout en natuurlijk steigerhout. De dikte van deze houten schuifdeur is 30mm.

Zo behoudt u een solide mooie uitstraling. De breedte van deze schuifdeur is 1365 mm en de hoogte is 2010 mm.

Voor deze schuifdeur is het beter om een ​​mooie heavy duty schuifdeurbevestiging te gebruiken, dit zorgt er ook voor dat de deur sterk is. Bij de bouwtekening van deze schuifdeur zit een handige materialenlijst, zodat je precies weet wat je nodig hebt als je deze schuifdeur zelf wilt maken.

Duidelijk en gedetailleerd bouwplan heeft ook een duidelijke lijst.

Zelf een schuifdeur maken met bouwtekening?

Goed idee! De nieuwe trend in het leven dit jaar zijn volledig houten schuifdeuren voor de woonkamer, en vanaf nu doe je het eenvoudig zelf met bouwtekeningen.

Wil je een scheiding maken tussen keuken en woonkamer of wil je een slaapkamer met eigen badkamer?

Dan is het maken van uw eigen schuifdeur met constructietekeningen wat u zoekt. Zo creëer je prachtig twee aparte ruimtes zonder dat je muren hoeft te bouwen of verbouwen.

Je maakt bijvoorbeeld je eigen schuifdeur tussen keuken en woonkamer om een ​​beetje plattelandsleven naar binnen te halen en comfort en gezelligheid in huis te brengen.

Deze schuifdeuren zijn meestal erg duur in aanschaf, maar met een duidelijk en stapsgewijs bouwplan voor de schuifdeuren is dit niet meer nodig.

Voor houten schuifdeuren hoeft u alleen nog maar een ophangsysteem aan te schaffen, want nu kunt u uw eigen deurophangsysteem naar eigen smaak en wensen samenstellen.

Een boerenschuifdeur in huis maken is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt en geeft je woonkamer of keuken in een handomdraai een trendy en landelijke uitstraling.

Maak een schuifdeur tussen de keuken en de woonkamer

In de jaren 70 en 80 waren er steeds meer slaapkamers met een eigen badkamer. Geen wonder dat de scheidingswand tussen keuken en woonkamer altijd praktisch is.

De zogenaamde kamers en suites zijn nu weer helemaal trendy maar met een moderne uitstraling.

Het realiseren van de schuifdeur tussen de keuken en de woonkamer met bouwtekeningen kan op verschillende manieren.

U kunt ervoor kiezen om uw schuifdeur van steigerhout te maken, maar u kunt ook uw eigen schuifdeur maken van MDF zodat u de schuifdeur eenvoudig in elke gewenste kleur kunt schilderen. Tegenwoordig kan een ophangsysteem voor schuifdeuren overal klaar voor gebruik worden gekocht.

Het enige dat u nodig heeft is zo’n systeem, want vanaf nu kunt u uw eigen schuifdeuren maken met behulp van constructietekeningen.

Op deze tekening van houten schuifdeuren zie je precies de stappen om je eigen mooie houten schuifdeuren te maken en waar je op moet letten bij het ophangen.

Deze constructietekening geeft u ook alle exacte afmetingen van de houten schuifdeuren, om uw doe-het-zelf-project tot een echt succes te maken.

Hoe maak je je eigen schuifdeur

Veel mensen denken dat een schuifdeur een ingewikkeld systeem is, maar dat is niet zo.

Als je ernaar kijkt, is een schuifdeur gewoon een hangende deur, niets meer en niets minder.

Er zijn natuurlijk een aantal zaken waar je op moet letten als je je eigen schuifdeuren wilt maken, maar met duidelijke constructietekeningen weet je precies hoe.

Hoe maak je zelf een schuifdeur? In de stapsgewijze tekening lees je precies hoe je in een mum van tijd zelf een mooie schuifdeur maakt voor bijvoorbeeld in de keuken of in de woonkamer.

Als u een schuifdeur wilt maken, kunt u zelf de houtsoort kiezen. Steiger is een houtsoort die makkelijk te verwerken is en meteen een landelijke sfeer creëert.

Schuurschuifdeur maken?

Kies vervolgens onbehandeld steigerhout. Een modernere schuifdeur maken met een strak design? Maak dan je eigen MDF schuifdeuren.

Ook dit hout is makkelijk te bewerken en goed overschilderbaar.

Wilt u weten waarom u voor schuifdeuren in uw woning moet kiezen?

Hier zijn enkele voordelen van het maken van schuifdeuren in huis:

Schuifdeuren zorgen voor meer privacy

Mogelijkheid om twee kamers te scheiden met schuifdeuren

Schuifdeuren wekken de indruk dat er meer aan de hand is dan

– A schuifdeur kan een minder mooie ruimte verbergen

Maak van je slaapkamer je eigen met een schuifdeur met een eigen badkamer
Zoals we hebben laten zien, slaapkamers hebben kamers Privébadkamers zijn helemaal terug, maar met een moderne uitstraling.

Het plattelandsleven heeft nog steeds een beetje mode, omdat het zich eenvoudig aanpast aan elke interieurstijl. Je eigen slaapkamer- en suite schuifdeuren maken is een absolute must. Thuis een schuifdeur maken is niet alleen een toevoeging aan je interieur, houten schuifdeuren hebben ook een zeer functionele taak.

Hoe zit het bijvoorbeeld met vertrouwelijkheid?

Heeft u een vrije doorgang tussen de woonkamer en de keuken?

En wil je soms in stilte tv kijken tijdens een vergadering in de keuken?

Nu is het mogelijk! Door uw eigen schuifdeuren voor slaapkamer en suite te creëren met bouwtekeningen, kunt u twee kamers volledig afsluiten zonder ingrijpende verbouwingen. Dit komt de privacy ten goede en geeft tevens een speels en ruimtelijk effect in de keuken en in de woonkamer.

Begin met het maken van je eigen schuifdeuren met constructietekeningen en ontdek zelf dat dit leuke doe-het-zelf klusje makkelijker is dan je denkt.

voor meer info klik hier >>

About admin

No Comments

Be the first to start a conversation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.